Kritika

Nagyon köszönöm az építő véleményt. Sokat segített. Bárkinek ajánlom az oldalt, mind design rendelésileg, mert gyönyörű munkák tapadnak kezeikhez, mind kritikakérés terén. Szép, részletes, inyes blog! Legalább egyszer nézzetek be. Arigatou.
Nem nagyon tudom mit írjak ide, mert ez is egy kifogástalan blog. Csak hálálkodni tudok mindkettőjüknek a gyors, egyben rendkívül hasznos véleményekért. Arigatou.
 Akkor szedjünk össze valamit, amit eddig nem. Ez a kritika is ugyanarról a blogról van, mint az előző. Mindkét ember nagyon sok, és rendkívül jó tanácsot adott, amit próbálok megfogadni. :D Arigatou.

Megkaptam életem egyik legigazabb kritikáját Andro-tól. Nagy köszönet neki. Rávilágított arra miben kell fejlődnöm, amivel teljesen egyetértek. Arigatou.

Ezt a kritikát már elég rég kaptam ( március végén :O ), de csak most jutott időm kirakni a blogra. Imádom Nessa kritikáit, szóval, mikor megkaptam a kritikát nagyon megörültem. Sok jót, rosszat mondott, de úgy tálalta, hogy leszögezte miben kell fejlődnöm. Mindenképp látogassatok el hozzá is! Arigatou.

Na most vagyok bajban. Isabel nagyon jó munkát végzett, remélem rendeltek tőle, és a többiektől, mert eszméletlen sok tanáccsal látott el, ami szerintem a lényeg. Arigatou.

Vic is megtisztelt engem egy kritikával, amiről tényleg nem tudok mit mondani. Ugyanannyira örülök minden eddig kapott véleményre amit mondtatok a blogról, remélem ti is rendeltek tőlük, mert mindenki eszméletlen! Arigatou.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése